BOOK

Undervandssti og naturrum

Dyk ned i Limfjorden og oplev Vesthimmerlands unikke undervandssti!

Vi er stolte af at være vært for Vesthimmerlands kystnære naturbase bestående af en spændende undervandssti og et naturrum. Det er lavet i samarbejde med https://naturekspeditionen.dk og https://www.vandaksen.dk/

Opdag Limfjordens undervandsliv: Følg stien i fjorden, besøg de 8 poster og lær mere om, hvilke dyr der lever i Limfjorden. Tag en kig gennem vandkikkerten, fang en krabbe og få en dybere forståelse af fjordens økosystem.

For alle aldre: Undervandsstien er tilgængelig for alle aldre. I kan tilpasse aktiviteten afhængigt af færdighedsniveau og vandstand. Når vandstanden er lav, kan I udforske posterne iført waders. Ved højvande kan I svømme, bruge paddleboards eller gennemsigtige kajakker.

Naturrum og udstyr: Naturrummet er fyldt med spændende udstyr, herunder waders, vandkikkerter, fiskenet og rejehove. Alt, hvad I behøver for at udforske livet under vandoverfladen, er tilgængeligt. 

Tilpasset til jeres planer: Naturrum og undervandssti er gratis og tilgængelige fra forår til efterår. Brug faciliteterne, når det passer ind i jeres ferieplaner.

Glæd jer til sjove og lærerige aktiviteter ved Limfjorden. 

BOOK DIN FERIE ALLEREDE I DAG!

BOOK HER