Book

Certificeret overnatningssted for lystfiskere
– Havørred Limfjorden

 0 m

Hvalpsund Familie Camping er certificeret Havørredlimfjorden partner. Vi kan i samarbejde med Havørredlimfjorden informere om gode fiskepladser tæt på campingpladsen. 

Havørred Limfjorden

Fisketegn

Hvis du mellem 18 og 65 år, skal du have fisketegn for at dyrke fiskeri med stang og andre redskaber i Danmark. Fisketegnet kan købes online på www.fisketegn.dk eller vi kan hjælpe dig med det, når du kommer.

Fiskeri i nærområdet

I den sydøstlige del af Limfjorden munder de fleste af Limfjordens markante havørredåer ud. Det betyder, at der er mange fisk på disse kyster i forår og efterår. Alene i Hjarbæk Fjord har Simested, Skals, Fiskbæk og Jordbro Å deres udløb. Hertil kommer Lerkenfeld
Å i Lovns Bredning, Trend Å i Løgstør Bredning og Karup Å i Skive Fjord.
I den sydøstlige Limfjord finder du alle kysttyper, storstået natur og et væld af gode fiskepladser.

Fiskeriet kan startes få meter fra Hvalpsund Familie Camping og ellers kan du indenfor meget kort afstand besøge flere af  Limfjordens bedste og mest kendte havørredpladser.

Som certificeret overnatningssted for lystfiskere tilbyder vi adgang til renseplads og fryser til fangsten, og vi kan vejlede dig om det lokale fiskeri.

Du kan finde mere information om fiskeriet i Limfjorden, beskrivelser af de enkelte fiskepladser, fisketips og meget mere på https://www.havorredlimfjorden.dk eller i guiden “Lystfiskeri i Limfjorden”, som vi sælger.

Fiskeri i nærområdet

På kortet er kendte fiskepladser i Limfjorden angivet med en streg og et tilhørende nummer. Pladserne er udvalgt på baggrund af lokale lystfiskeres erfaringer med fiskeriet og pladsernes tilgængelighed.

Fiskekalender

BOOK DIN FERIE ALLEREDE I DAG!

BOOK HER